Події
30 квітня 2018
Прес-центр штабу АТО припиняє діяльність
Естафета передана прес-центру штабу Об’єднаних сил.
news-image

Сьогодні, 30 квітня 2018 року, прес-центр штабу АТО припиняє свою діяльність і передає естафету прес-центру штабу Об’єднаних сил. Про це повідомляє у Facebook прес-центр штабу АТО, передає «Є!»

"Сьогодні 30 квітня 2018 року прес-центр Штабу АТО припиняє свою діяльність і передає естафету прес-центру штабу Об’єднаних сил. Разом із силами Антитерористичної операції ви чотири роки поспіль інформували суспільство про події на охопленому війною Донбасі, перебуваючи поруч з українськими захисниками в окопах, захищали Україну на інформаційному фронті. Щодня у телеефірах й на сторінках видань ви розповідали світу про кращих синів України, справжніх воїнів та їхній непідробний героїзм на лінії зіткнення. Навіть, коли смерть дихала вам в обличчя, продовжували ризикувати життям заради правди в ефірі та стрічках новин", - йдеться у зверненні керівництва АТО.

У прес-центрі щиро подякували кожному журналісту, відеооператору, фотографу та водіям, які працювали в районі проведення АТО, за співпрацю, об’єктивне висвітлення подій, надання правдивої інформації про діяльність підрозділів Збройних сил України і таку необхідну підтримку військовослужбовців в окопах.