Події
1 травня 2018
Найєм заявив, що чоловік, який його бив, утік з України в Баку
Поліція досі не виявила автомобіль BMW, на якому приїхав цей чоловік.
news-image

Четвертий учасник групи, що напала на народного депутата України Мустафу Найєма, і який наносив удари, втік з України в Баку. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив сам народний депутат. 

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"Найдивніше відбувається з четвертим учасником події, що приїхав "на підписку", безпосередньо наносив удари і судячи з усього був старшим у цій групі. Адреси реєстрації хлопця поліції були відомі, самого хлопця вже ідентифікували і обіцяли знайти, але тільки що з'ясувалося, що він...зник і встиг ВІДЛЕТІТИ в Баку рейсом із Борисполя", - написав він.

Також Найєм звернув увагу, що поліція досі не виявила автомобіль BMW, на якому приїхав цей чоловік.

"Автомобіль BMW (АА 9559 МІ), на якому він приїхав, операція "перехоплення" чомусь не зафіксувала і він досі не знайдений, хоча все відбувалося в один і той же час і другу машину знайшли. Відео відстеження автомобіля у слідства немає і воно не вимагалось. Крім цього сам автомобіль був оголошений в розшук із великим запізненням", - пише Найєм.

Нардеп також додав, що спочатку нападникам інкримінувалася стаття "Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження", але пізніше їм пред'явили звинувачення в хуліганстві. За його словами "епізодів побиття було два і участь у них брали кілька людей". Також Найєм повідомив, що досі слідство не призначило судмедекспертизу. "Без цих звернень та експертиз (привіт знаменитій поправці КПК) матеріали для передачі справи в суд будуть неповними. При цьому нам підтвердили, що чергові судді Шевченківського суду сьогодні були на робочому місці", - повідомив нардеп.

Читайте також: Ті, про кого говорить Геращенко, не били мого брата, – Масі Найєм