Події
2 травня 2018
В Єревані заблоковані всі основні дороги, перекрита траса до аеропорту
У вівторок керівник опозиційної парламентської фракції "Елк" Нікол Пашинян закликав своїх прихильників з ранку середи оголосити страйк і заблокувати всі дороги.
news-image

Жителі вірменського села Паракар перекрили автотрасу з Єревана до міжнародного аеропорту "Звартноц", передає «Є!» із посиланням на Європейську правду.

До акції протесту також приєдналися учні місцевої школи. Пасажири різних рейсів пішки з валізами в руках прямують до аеропорту.

Сили спецназу відійшли і розташувалися на тротуарі, не перешкоджаючи діям жителів.

       

За інформацією Newsam, в Єревані з ранку 2 травня блоковані всі основні дороги. Закрита траса до аеропорту, центр міста, дороги, що зв'язують центр з околицями.

У вівторок лідер протестного руху, керівник опозиційної парламентської фракції "Елк" Нікол Пашинян закликав своїх прихильників з ранку середи оголосити страйк і заблокувати всі дороги.

Нагадаємо, 1 травня парламент Вірменії не затвердив кандидатуру лідера опозиції Нікола Пашиняна на посаді прем'єр-міністра - 45 депутатів проголосували "за", 55 - "проти".

Після цього Пашинян закликав до відновлення акцій громадянської непокори.

Як відомо, Серж Саргсян пішов з поста прем'єр-міністра Вірменії 23 квітня, за кілька днів після його обрання і призначення. Він прийняв таке рішення після масових вуличних протестів, очолюваних Пашиняном.

Читайте також: Хто побив Найєма: спливла інформація про нападника