Світ
3 травня 2018
Королівське весілля: брат Меган Маркл закликав принца Гаррі скасувати церемонію
На думку Томаса-молодшого, його сестра - "низькосортна голлівудська актриса", яка прагне наостанок зіграти роль принцеси.
news-image

До весілля британського принца Гаррі з американською актрисою Меган Маркл лишається трохи більше двох тижнів, але брат нареченої Томас-молодший закликав принца схаменутися й передумати, інакше Меган виставить на посміховисько всю королівську сім'ю, передає «Є!» із посиланням на УНН.

Відкритого листа до принца Гаррі Томас-молодший оприлюднив через видання In Touch.

"Любий принце Гаррі, ще не пізно, Меган Маркл - однозначно не є підходящою для тебе жінкою. Чим ближче до твого королівського весілля, тим очевидніше, що це - найбільша помилка в історії королівських весіль. Я спантеличений, що ти не бачиш справжньої Меган, якою її вже бачить весь світ", - написав брат зірки "Форс-мажорів".

На думку Томаса-молодшого, його сестра - "низькосортна голлівудська актриса", котра старішає й тому прагне наостанок зіграти роль принцеси.

Він звинувачує Меган у тому, що вона використовувала їхнього батька, довівши старого до банкрутства, і покинула напризволяще. Донька забула про нього і навіть не покликала на своє весілля, хоча саме він мав би вести її до вівтаря. 

"Дуже схоже, що дрібка голлівудської слави запала їй у голову, перетворивши на пересичену, поверхневу та самозакохану жінку, котра пошиє в дурні тебе і весь спадок королівської родини", - попередив Маркл.

 

"Весь світ спостерігає за тим, як Меган приймає погані рішення, робить поганий вибір, і, Гаррі, ще не пізно", - наголосив чоловік.


Раніше до принца Гаррі зверталася зведена сестра Меган Маркл. Вона, так само, як і Томас, обурена тим, що майбутня герцогиня відцуралася від своїх рідних і не покликала на весілля.

Подейкують, сама Єлизавета ІІ симпатизує обраниці молодшого онука менше, ніж дружині старшого. Так перед весіллям принца Вільяма з Кейт Міддлтон Її Величність в одній із заяв назвала жінку "гідною довіри і любою", тоді ж як наречена Гаррі для неї досі лишається просто "Рейчел Меган Маркл".

Читайте також: Омелян заявив про інспекцію усіх вокзалів, а потім — осель керівників Укрзалізниці