Події
4 травня 2018
Чотирьох людей госпіталізували після пожежі в Білій Церкві
Вогонь охопив понад тисячу квадратних метрів, а дим було видно далеко за межі міста.
news-image

Велика пожежа в Білій Церкві на Київщині не торкнулася заводу з виробництва шин. Насправді горів цех із виробництва будівельних хімікатів, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Вогонь охопив понад тисячу квадратних метрів, а дим було видно далеко за межі міста. Вогнеборцям вдалося ліквідувати займання за три години. Постраждали четверо працівників складів, із них двоє з тяжкими опіками. Їх уже доправили до Київської обласної лікарні.

"Одна пацієнтка доправлена вночі – це близько 30% опіків. Інша буквально щойно надійшла. За попередніми даними, це близько 50% опіків", - пояснив завідувач опікового відділення Сергій Крисько.
"Розривали розріджувачі. Тільки спалахнуло – і тікали всі. Замкнули електрику, звісно, паніка. Керівництво не зв’язувалося. Хотілося б, щоб допомогли", - розповіла потерпіла Мар’яна Богуцька.

Люди на місці події говорять, що могла закоротити несправна проводка, а рятувальники обіцяють оприлюднити причини пожежі згодом. Напередодні повідомлялося, що близько о пів на шосту вечора четверга, 3 травня, у Білій Церкві на Київщині спалахнув склад заводу покришок "Росава". 

Читайте також: Двоє підозрюваних у справі Найєма є племінником і сином голови ВГО «Діаспора чеченського народу»