Київ
7 травня 2018
Оголосили графік ремонту доріг у столиці
2018 року на роботи з будівництва та капітального ремонту доріг виділять 1, 293 млрд грн.
news-image

У Київдержадміністрації оприлюднили графік дорожних ремонтних робіт у столиці на 2018 рік. Ремонтом вулично-дорожньої мережі займатиметься комунальна корпорація "Київавтодор", повідомила заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Наталія Куракова.

Інформує «Є!», з посиланням на gazeta.ua.

"У 2018 році Київавтодор продовжить роботи з ремонту вулично-дорожньої мережі столиці. Днями буде розпочато капітальний ремонт шляхопроводів на перетині вул. Олени Теліги та вул. Кирилівської. Крім того, в 2018 році капітальний ремонт очікується на просп. Бандери і Палладіна, Софійській площі, вул. Назарівській, Леонтовича, Заболотного, Довженка, на мосту Метро через Русанівську протоку, на двох шляхопроводах на перетині вул. Богатирської з просп. Оболонським і інших об'єктах", - йдеться в повідомленні.

Також зазначили, що в рамках реконструкції і капітального ремонту вже проводять ремонт шляхопроводів на перетині просп. Комарова та вул. Вацлава Гавела, перетині проспекту Леся Курбаса та вул. Гната Юри з вул. Володимира Покотила. Також на Набережному шосе, вул. Олени Теліги, Ярославів Вал, Алма-Атинська, Сім'ї Кульженків, Володимирській, Вернадського та Тичини.

2018 року на роботи з будівництва та капітального ремонту доріг виділять 1, 293 млрд грн, повідомили в Департаменті транспортної інфраструктури.

"На сьогоднішній день узгоджується перелік об'єктів, фінансування яких буде здійснюватися за рахунок коштів "митного експерименту" на суму 2,148 млн", - додала Наталія Куракова.
Читайте також: Гройсман заявив, що повноваження виконавчої влади дуже обмежені