Суспільство
7 травня 2018
У Чернівецькій області дівчинка впала зі скелі
Дитина приїхала на відпочинок у складі туристичної групи.
news-image

В урочищі "Протяте каміння" Путивльського району Чернівецької області дівчинка травмувалася, впавши зі скелі, її госпіталізували, передає «Є!» із посиланням на Інтерфакс.

Як повідомила прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області, інцидент стався напередодні, 6 травня.

"Дівчинка приїхала на відпочинок у гори з Глибоцького району в складі туристичної групи. Разом з іншими дітьми і керівником групи вона піднімалася на скелю, проте послизнулася і впала з висоти вниз. У результаті падіння дитина дістала травми і потребував медичної допомоги", - зазначено в повідомленні.

Через скелясту місцевість "швидка допомога" не змогла дістатися до місця події, тому на допомогу викликали працівників гірського пошуково-рятувального відділення.

"Рятувальники піднялися в урочище, провели іммобілізацію травмованої дитини і на ношах транспортували до перевалу "Німчич", де передали кареті "швидкої допомоги", - сказали в повідомленні.

Дівчинку доправии до Вижницької центральної районної лікарні. Після обстеження дитину перевели до обласної клінічної лікарні Чернівців.

До надання допомоги потерпілій було задіяно п’ятеро рятувальників та використано спеціальну техніку.

Читайте також: Лікар розповів про ймовірність передачі алергії у спадок