Події
8 травня 2018
Надзвичайний рівень пожежної небезпеки в Україні протримається до 12 травня
9-12 травня в Україні, крім Львівської та Чернівецької областей, переважатиме надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки.
news-image

Надзвичайний рівень пожежної небезпеки буде по всій Україні, окрім Львівської та Чернівецької областей, пише «Є!» з посиланням на РБК.

По всій території України окрім двох областей, оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки, який триватиме до 12 травня 2018 року. Про це з посиланням на дані Українського Гідрометцентру повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"За даними УкрГідрометцентру, 9-12 травня в Україні, крім Львівської та Чернівецької областей, переважатиме надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки", - йдеться у повідомленні.

Згідно із класифікацією пожежної небезпеки, при надзвичайному рівні у цей період рятувальними підрозділами ведеться посилене чергування у лісових масивах на спостережних пунктах з 8:00 ранку до настання темряви.

Також щоденно триразово проводиться авіапатрулювання. Нагадаємо, раніше повідомлялось, що протягом 7-8 травня 2018 року надзвичайний рівень пожежної небезпеки буде переважати у Києві та Київській області.

Читайте також:У Дніпропетровській області 19 школярам стало погано на лінійці