Суспільство
10 травня 2018
Вбивство українки в Італії: з'явилися подробиці
На момент вбивства в будинку перебували рідна сестра жінки з чоловіком і маленьким сином.
news-image

В Італії в будинку, де сталося вбивство українки Марини Новожилової, перебували її рідна сестра Олена з чоловіком Дмитром і маленьким сином. У момент, коли сталося вбивство, вони були в сусідній кімнаті, передає «Є!» із посиланням на Кореспондент.
За словами чоловіка сестри Новожилової, вбивство сталося на другому поверсі будинку.

"Двері нашої кімнати були зачинені, ми спали і не чули пострілів. Рано вранці нас розбудив домофон. Це прийшов змінник Жирарді. Я погано знаю італійську, але зрозумів, що він розшукує Антоніо", - розповів чоловік.

Змінник сказав, що на роботі італійця немає, а машина біля будинку, і до того ж неправильно припаркована. Він попросив покликати Антоніо.

"Я піднявся на другий поверх і виявив їхні тіла... Те, що сталося, не вкладається в голові. Не розумію, як Антоніо міг таке накоїти. Зараз на місці вбивства працює група карабінерів, будинок опечатаний. Карабінери розшифровують записи їх з Мариною розмов, вилучили всі телефони", - розповів чоловік.

Він запевнив, що серйозних конфліктів у Новожилової з її чоловіком не було. Тому вбивство на ґрунті ревнощів - поки тільки одне з припущень правоохоронців.

"Тіло Марини вже дві доби в морзі. Коли ми зможемо її поховати, невідомо. Забрати її в Україну ми не зможемо - це буде коштувати близько 12 тисяч євро, у нас немає таких грошей. Вирішили ховати тут, в Італії", - сказав він.
Читайте також: Італієць жорстоко вбив свою дружину-українку й застрелився - ЗМІ (фото, відео)