Події
10 травня 2018
Напад на Найєма: нападник вимагає зняти арешт з його Mercedes
Розгляд справи призначено на 9:25 ранку.
news-image

В п’ятницю, 11 травня, Апеляційний суд Києва розгляне апеляцію на арешт автомобіля Mercedes, що належить нападнику на народного депутата Мустафу Найєма.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"Розгляд апеляційної скарги адвоката Сініченка І.С в інтересах Саітова М.А. на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду Києва від 03.05.2018 року про накладення арешту на майно у кримінальному провадженні №12018100100004974", - йдеться в документі.

Розгляд справи призначено на 9:25 ранку.

Сам нардеп вважає, що у прокурора по цій справі Дмитра Байчаса наявний конфлікт інтересів, оскільки той має дружні стосунки з підозрюваним Саітовим Магомедом-Аміном.

"Дивує те, що прокурор Байчас досі фігурує у цій справі. Цей прокурор в дружніх стосунках з одним з підозрюваних, який зараз приховується в Азербайджані. Він вступав в непроцесуальний контакт з його родичем, у нього є конфлікт інтересів", - сказав УП Найєм.

7 травня Шевченківський районний суд Києва заочно заарештувавпідозрюваного в побитті нардепа Мустафи Найєма Магомеда-Аміна Саітова, який втік в Азербайджан, до 1 липня.

Читайте також: Проламаний череп та відкушений язик: у Польщі битами побили українців
Читайте також: Справа Курченка: екс-директора одеського НПЗ оголосили у міжнародний розшук