У Мінекономіки відмовилися використовувати новий бренд України
МЕРТ продовжить використовувати для туристичної галузі айдентику Ukraine-It's all about U, затверджену ще в 2013 році.
news-image

Одне з ключових міністерств відмовилося від використання нового бренду України. Міністерство економічного розвитку і торгівлі України (МЕРТ) не використовуватиме затверджений напередодні Кабінетом міністром рекламний бренд Ukraine NOW, повідомляє «Є!» з посиланням на Новое Время.

Про це заявив радник міністра економічного розвитку Іван Ліптуга.

За його словами, МЕРТ продовжить використовувати для туристичної галузі айдентику Ukraine-It's all about U, затверджену ще в 2013 році.

"Стейкхолдерів не визначено. Туризм, як найгучніший рупор в брендінгу територій, має вже свою фундаментальну брендбук і айдентику, прийняту в 2013 році, яку використовують на всіх виставках протягом останніх 5 років. Ukraine-It's all about U - зареєстрована торгова марка, знаходиться на балансі та в управлінні... Мінекономрозвитку і буде далі використовуватися в цілях просування Національного туристичного продукту України ", - написав Ліптуга на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, новий бренд України Ukraine NOW може використовуватися в сфері інвестицій та експорту, проте "потрібно запитати причетних до просування експортного та інвестиційного потенціалу країни на міжнародній арені, чи збираються вони використати дану айдентику в своїх сферах".

"Через місяць ніхто вже не згадає про нову прийнятої айдентіка, крім тих, на чиї плечі ляже завдання подальшого її впровадження в життя. І тільки від цих людей буде залежати, наскільки це життєздатний проект і чи хороший він", - зазначив радник міністра економічного розвитку.

Раніше уряд затвердив бренд України, який являє собою напис Ukraine NOW (слово Ukraine без кольорової заливки, слово NOW в жовтій заливці, а також в кінці напису символ в синьому колі, який може змінюватися ситуативно).

Читайте також:Кабмін затвердив форму бренда України - Ukraine NOW