Події
14 травня 2018
Учасник ДТП накинувся на з ножем на патрульну у Львові: 28-річній жінці потрібна операція
Відповідну інформацію оприлюднила прес-служба МВС України.
news-image

Надвечір 13 травня у Львові на вулиці Стрийській невідомий атакував ножем працівницю патрульної поліції. 42-річний чоловік є учасником дорожньо-транспортної пригоди, а представниця правоохоронних органів прибула на місце інциденту задля оформлення відповідного протоколу та з'ясування обставин.

Відповідну інформацію оприлюднила прес-служба МВС України, інформує «Є!», з посиланням на 

"Екіпаж Управління патрульної поліції Львівської області оформляв дорожньо-транспорту пригоду - зіткнення автомобілів Skoda Octavia та Lexus. Під час оформлення ДТП 42-річний водій Skoda, житель Закарпатської області, намагався втекти з місця події. При цьому чоловік завдав поліцейській ножові поранення. Напарник пораненої був змушеним застосувати табельну вогнепальну зброю", – розповідають правоохоронці.

За їхніми словами, опісля, оскільки чоловік не відреагував на попереджувальний постріл, то патрульний поранив нападника у ногу та затримав його.

"На місці працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження", – додають у МВС.

Крім того підкреслюється, що наразі і поліцейський, і затриманий перебувають у лікарні: 28-річній патрульній проводять термінову операцію, а життю нападника нічого не загрожує.

Додамо, що депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Facebook оприлюднив фото з місця інциденту. Також він зазначає, що зараз триває збір крові для потерпілої.

Читайте також: У брата Наєма під час судового засідання в Києві вкрали мотоцикл