Події
16 травня 2018
У Львові продавчиня побила 8-річну дитину через викинуте сміття
Мама зафіксувала травми дитини і планує позиватися до суду.
news-image

У Львові продавчиня побила 8-річну дівчинку через нібито викинуте сміття під двері крамниці. Мама зафіксувала травми дитини і планує позиватися до суду, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Дівчинка йшла на урок музики, дорогою зупинилася, щоби з’їсти кекс, присіла на сходах і ногою відсунула пачку з-під цигарок, яка там валялася. 

"Продавщиця вийшла і сказала мені поставити туди, де воно було. Я сказала: ні. Вона підійшла, смикнула мене за волосся і почала бити по голові", - розповіла Ксеня Воробій. Вона зізнається, що теж ударила продавчиню, коли захищалася.
"Вона мене вдарила багато разів, а я її один, і то легенько", - твердить дитина.


Після сутички дівчинка одразу зателефонувала мамі. Та прибігла за кілька хвилин, бо працює поруч.

"Коли я сюди прибігла, донька трималася руками за голову і дуже сильно плакала. Очевидно, що моїй доньці 8 років і це не могло бути її сміття", - каже Христина Воробій.

Мама викликала поліцію і швидку.

"Діагностували забій потилиці, що є тілесними ушкодженнями", - розповіла вона.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом завдання легких тілесних ушкоджень. Слідчі зараз допитують свідків і шукають відео побиття. 

"На даний час позитивних результатів по записах відеоспостреження немає, оскільки більшість камер, які розташовані по перемитру – запис не ведеться", - пояснила слідчий Франківського відділу поліції Оксана Бутрин.
Читайте також: У Сумській ОДА розповіли про стан постраждалих у трагічній ДТП в Білорусі дітей
Читайте також: Страшна історія смерті 19-річної дівчини під час побачення з коханим у недобудові сколихнула столицю