Світ
17 травня 2018
У Римі українці прийдуть на “Свято Народів” у вишиванках
20 травня проводиться Свято Народів у Римі, запрошуються усі взяти участь у святкуванні Свята Народів у вишиванках!
news-image

Оргкомітет Євромайдан Рим вітає всіх з днем Вишиванки та запрошує відзначити його в Римі. Про це пише «Є!» з посиланням на Український Погляд.

Оскільки в неділю, 20 травня, проводиться Свято Народів, головними організаторами якого є відділи римського вікаріату «Мігрантес» та «Карітас» у співпраці з католицькими і громадськими організаціями міста (українську громаду представляє парафія Свв.Сергія і Вакха), запрошуємо всіх взяти участь у святкуванні Свята Народів у вишиванках!

Цього року у святковій програмі відбудеться показ національних костюмів на центральній сцені біля базиліки Сан Джованні .

Просимо зголошуватися до відповідального від парафії Свв.Сергія і Вакха – Володимира Крамара, тел. 320 705 3174 (у випадку, коли номер не відповідає, надсилайте повідомлення про Вашу можливу участь на цей номер у WhatsApp).

Особливим гостем свята буде Леся Воронюк – засновник Всесвітнього Дня Вишиванки, яка візьме участь у показі. Показ вишиванок розпочнеться, орієнтовно, з 17.00. Після закінчення Свята Народів, орієнтовно в 19.00, на парохії Свв. Сергія і Вакха відбудеться зустріч з пані Лесею та показ фільму «Спадок Нації».
Запрошуємо всіх українців взяти активну участь у святі!

Читайте також:День вишиванки: історія та традиції свята