Події
19 травня 2018
У Віндзорі багато хто провів ніч під відкритим небом в очікуванні весілля принца Гаррі
Близько десяти тисяч людей будуть стояти на вулицях Віндзора, щоб своїми очима побачити молодят.
news-image

Мільйони людей по всьому світу, як очікується, будуть дивитися трансляцію весілля принца Гаррі і Меган Маркл у Віндзорі.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Близько десяти тисяч людей будуть стояти на вулицях Віндзора, щоб своїми очима побачити молодят. Як передає Російська служба Бі-бі-сі, заради того, щоб забезпечити собі краще місце для спостереження за процесією, багато хто залишився ночувати під відкритим небом. Шлюб буде укладений у полудень 19 травня, а після годинної служби в церкві Св. Георгія, що знаходиться в Віндзорському замку, принц Гаррі з дружиною проїдуть по місту протягом 25 хвилин у відкритому ландо Asc
Під вінець американку поведе майбутній свекор принц Чарльз, оскільки її батько на весілля не приїде. Напередодні весілля принц Гаррі сказав, що почувається розслабленим, а Маркл заявила, що почуває себе чудово. Прихильники королівської сім'ї і журналісти прибували в Віндзор протягом усього останнього тижня. Серед них Нікі і Метт Прунери з США, які продовжили свою відпустку в Британії спеціально, щоб побачити весілля. 

62-річна Нікі каже: "Я провела ніч на вулиці перед весіллям Кейт і Вільяма і сказала собі, що ніколи так більше не зроблю - і ось я тут". За словами її чоловіка, обстановка в місті схожа на фестиваль: "тільки тут є сенс. Це дає надію світу".




Читайте також: ЗМІ розповіли деталі про допити Скрипаля в лікарні