Війна
21 травня 2018
На Донбасі військові взяли у полон трьох бойовиків (фото)
Розвідувально-диверсійна група українських військових під час бойового завдання в тилу противника на Донбасі напередодні пізно ввечері у бою ліквідувала одного бойовика, трьох взяла в полон.
news-image

Командира групи та особовий склад, що брали участь в рейді, представлено до державних нагород, пише «Є!» з посиланням на Главком.

Розвідувально-диверсійна група українських військових під час бойового завдання в тилу противника на Донбасі напередодні пізно ввечері у бою ліквідувала одного бойовика, трьох взяла в полон. Про це повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил.

«Вчора, 20 травня, пізно ввечері розвідувально-диверсійна група 46-го окремого штурмового батальйону «Донбас» зі складу Об’єднаних сил з метою виявлення вогневих засобів противника, що ведуть обстріли мирних населених пунктів, виконувала бойове завдання в тилу противника», - повідомили у прес-центрі.

 На Донбасі військові взяли у полон трьох бойовиків

Під час рейду, як зазначається, був виявлений спостережний пост противника.

«Під час короткого бою одного бойовика було знищено, трьох захоплено в полон. Втрат серед наших воїнів немає. Наразі троє полонених та їхня особиста зброя передані співробітникам Служби безпеки України зі складу Об’єднаних сил. Тривають слідчі дії», - вказали у прес-центрі.

Командира групи та особовий склад, що брали участь в рейді, представлено до державних нагород. 

Читайте також:Доба у зоні бойових дій на Донбасі: 55 обстрілів, втрат немає