Події
21 травня 2018
Екс-нардепу Мартиненку «зі скандалом» вручили обвинувальний акт – адвокат
Детективи півтори години читали захисту положеня УПК, однак врешті-решт видали обвинувальний акт та відпустили обвинувачуваного.
news-image

Співробітники НАБУ та САП вручили обвинувальний акт колишньому народному депутату Миколі Мартиненку, якого підозрюють у заволодінні майном ДП «НАЕК «Енергоатом». Про це у Facebook повідомив адвокат Мартиненка Ігор Черезов.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

«Зі скандалом отримували сьогодні обвинувальний акт «у справі Мартиненко». Ми прийшли для отримання обвинувального акта. Мартиненко Н.В. детективи запропонували підписати купу паперів, нічим не передбачений. Зрозуміло, що Мартиненко Н. В. та два його адвоката вирішили не брати участь в незрозумілих діях НАБУ і САП», – зазначив він.
«Ми просили вручити нам обвинувальний акт, для вручення якого нас і викликали, нам відмовили. Коли ми спробували вийти з будівлі, були затримані озброєною охороною без пояснення причин», – продовжив захисник.

За словами Черезова, детективи півтори години читали захисту положеня УПК, однак врешті-решт видали обвинувальний акт та відпустили обвинувачуваного.


Читайте також: Парубій пояснив, чому не приїде на суд у справі Єфремова
Читайте також: Російські силовики затримали двох кримських татар після обшуків у Бахчисараї