Події
23 травня 2018
У Затоці на базі відпочинку прогримів потужний вибух
Один з відпочиваючих отримав термічні опіки рук, ніг та обличчя.
news-image

22 травня ввечері на території бази відпочинку в селищі Затока стався вибух, в результаті якого один з відпочиваючих отримав термічні опіки рук, ніг та обличчя. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Одеської області, передає «Є!» із посиланням на Українські новини.

Близько шостої години вечора в поліцію надійшло повідомлення про те, що на території бази відпочинку в селищі Затока стався вибух, в результаті якого один з відпочиваючих отримав термічні опіки рук, ніг та обличчя.

Зараз потерпілого доставили в лікарню. На місці події під керівництвом начальника ГУНП області Дмитра Головіна продовжують працювати вибухотехніки та посилена слідчо-оперативна група Білгород-Дністровського відділу поліції. Причини та обставини вибуху з'ясовуються. Попередня причина - вибух газоповітряної суміші при підготовці до підпалу.

Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Попередня правова кваліфікація - 2 ч. ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.