Події
23 травня 2018
До Києва на фінал Ліги Чемпіонів почали прибувати перші вболівальники (фото)
Загалом в Україну вже прибуло майже 500 осіб.
news-image

Невеликими групами вже почали прибувати перші вболівальники, гості та офіційні делегації Ліги Чемпіонів, їх оформлення відбувалося в пунктах пропуску «Бориспіль» і «Жуляни», а також декількох пунктах пропуску на західній ділянці кордону. 

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Як повідомляє прес-центр Держприкордонслужби, загалом в Україну вже прибуло майже 500 осіб. 

«І хоч основним напрямком прибуття фанатів на Чемпіонат є столичні аеропорти, співробітники Держприкордонслужби готові до їх оформлення у більш ніж 120 пунктах пропуску», – йдеться у повідомленні.

Дві футбольні команди «Вольфсбург» та «Олімпік Ліон», які будуть змагатися 24 травня у фіналі Ліги Чемпіонів серед жінок, також вже зустріли та оформили співробітники Держприкордонслужби у столичних аеропортах. 

«Прикордонники завчасно отримали списки команд, тому їх оформлення пройшло дуже швидко, без будь-яких затримань. Французький «Ліон» прибув сьогодні в аеропорт «Київ» (Жуляни), а команду з Німеччини «Вольфсбург» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту зустріли ще учора надвечір в аеропорту «Бориспіль». Настрій у команд чудовий. Фіналісти навіть на згадку сфотографувалися з прикордонниками», – повідомили у ДПСУ.
Читайте також: Загроза терактів ІДІЛ у Києві на Лігу чемпіонів вигадана для залякування, - СБУ
Читайте також: Всі хочуть бути гетьманами: у Комітетах ВР аномальна кількість керівників