Суспільство
24 травня 2018
Виховательку дитсадка звільнили за фото в соцмережах
Звільнена вихователька зазначає, що працівники дитсадка кілька років тому написали скаргу на завідуючу в управління освіти, після чого завідувачка почала звільняти незадоволених.
news-image

У селі Бугаївка на Рівненщині звільнили виховательку Віту Черешньовську через фото у купальнику в соцмережі.

За словами Черешньовської, у неї вже кілька років триває конфлікт із завідувачкою дитсадка Ларисою Музикою. Мовляв, та принижує й ображає весь колектив. Віта зазначає, що працівники дитсадка кілька років тому написали скаргу на неї в управління освіти, після чого завідувачка почала звільняти незадоволених, зокрема і Черешньовську. Про це повідомляє Радіо Трек, пише «Є!».

Спочатку Музика намагалася поскаржилася в поліцію. Мовляв, у виховательки куплений дипломи. Проте довести це не вдалося. Після цього завідувачка знайшла іншу причину – аморальна поведінку, зокрема за фото у Facebook та Instagram. За словами Черешньовської, до суду принесли три її фотографії.

На першому - вихователька позує в купальнику на кораблі разом із чоловіком. На другому - вона у басейні цілує його. Її звинуватили в тому, що це взагалі не її чоловік. І останнє фото з Нового року, де Черешньовська тримає бокал вина.

На Рівненщині звільнили з роботи виховательку за фото в купальнику у соцмережах

 

Віта Черешньовська довела в суді, що звільнили її безпідставно. Завідувачка дитсадка Лариса Музика відмовилася спілкуватися на цю тему із пресою .

Керівник обласного управління освіти Григорій Таргонський зауважив, що на Рівненщині вперше педагога звільняють через фото у соцмережах. Він додав, що оцінювати дії як виховательки, так й завідувачки має суд, а не управління освіти.

Вихователька після суду поновилася на роботі. Однак завідувачка знову звільнила її за аморальну поведінку. Тож Черешньовська збирається позиватися вдруге.

Читайте також:«І гроші не допомогли»: Лещенко назвав українських топ-олігархів, яким заборонили в'їзд у США