Леся Нікітюк стала ведучою року за версією журналу Cosmopolitan
У номінації Леся змагалася з дуже крутими ведучими: Машею Єфросініною, Катею Осадчою та Анітою Луценко.
news-image

Нагороди сиплються на ведучу Нового каналу Лесю Нікітюк, як листя восени. Буквально місяць тому дівчина отримала нагороду «Ведуча року» в рамках «Балу квітів» Миколи Тищенка. А тепер Леді Ле визнали «Телеведучою року» читачі журналу Cosmopolitan, пиеш «Є!» з посиланням на ТВ Гід.

– Нещодавно відбулася найважливіша, найяскравіша і найпотрібніша всім премія Cosmopolitan Awards 2018, – розповіла Леся Нікітюк. – І як думаєте, чиє ім’я з чорного конверта дістав Олександр Скічко, оголошуючи ведучу року? Правильно, моє! Я дуже щаслива отримати цю нагороду – навіть спала з нею на радощах. І зрозуміла – не дарма ми з Сергієм Притулою викладаємось на знімальному майданчику «Хто зверху?» Людям наше шоу справді подобається!
У номінації Леся змагалася з дуже крутими ведучими: Машею Єфросініною, Катею Осадчою та Анітою Луценко.
– Чесно, я навіть не сподівалася отримати нагороду такого рівня, тим більше що зі мною у номінації були дуже сильні особистості, – заявила ведуча Нового каналу. – Я вам присягаюся, що тепер у мене в сумці буде постійно лежати свіжий номер Cosmo!
І ще одна хороша новина – восени вийде новий сезон шоу «Хто зверху?» І ви знову побачите ведучу року за версією Cosmopolitan, її заклятого друга і опонента Сергія Притулу, а ще – десятки відомих співаків, акторів, спортсменів та шоуменів.