Події
24 травня 2018
В Одесі загинув юнак, який піднявся на дах поїзда заради селфі
18-річний хлопець був уражений електричним струмом.
news-image

В технологічний парк станції Одеса-Східна проникла група з 4 чоловік, які вирішили зробити небезпечне селфі. Для цього 18-річний юнак видерся на цистерну, де був уражений електричним струмом контактної мережі. Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці, передає «Є!» із посиланням на Українські Новини.

На місце була викликана швидка допомога, яка госпіталізувала потерпілого з опіками 2-3 ступеня в опікове відділення десятої лікарні Малинівського району Одеси. Молодий чоловік був прооперований, проте наступного дня після події у лікарні він помер.

Зараз йде розслідування цього випадку.

"Регіональна філія "Одеська залізниця" ВАТ "Укрзалізниця" просить громадян дотримуватись правил безпеки на об'єктах залізничного транспорту і в черговий раз нагадує, що об'єкти транспортної інфраструктури не є місцем для іграшок і фотосесій, адже в будь-який момент дозвілля може закінчитися смертю або інвалідністю, - сказано в повідомленні.
Читайте також: 54 роки тому через підпал бібліотеки АН УРСР знищено українські стародруки та рукописи «домосковської доби»