Політика
24 травня 2018
Держсекретар США подякував Німеччині за партнерство у протидії російській агресії
Про це йдеться у заяві речника Держдепартаменту США Хезер Науерт, розміщеній на сайті Держдепу.
news-image

 Державний секретар Сполучених Штатів Америки Майк Помпео подякував міністру закордонних справ Федеративної республіки Німеччина Гайко Маасу за партнерство у протидії російській агресії. Про це йдеться у заяві речника Держдепартаменту США Хезер Науерт, розміщеній на сайті Держдепу.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"Секретар Помпео зустрівся з німецьким міністром закордонних справ Гайко Маасом 23 травня у Вашингтоні, аби знову підтвердити рішучу відданість двох держав трансатлантичному партнерству та обговорити ключові спільні інтереси", - сказано у заяві.
"Під час зустрічі секретар Помпео подякував міністру закордонних справ Маасу за партнерство Німеччини з Сполученими Штатами та нашими союзниками у протидії російській агресії. Обоє обговорили майбутній саміт НАТО та погодилися, що НАТО має велике значення для протидії глобальним загрозам", - наголошується в заяві.

 Також вони обговорили підходи для протидії іранській агресії та підтримки іранського народу. Помпео та Маас домовились зберігати тісний зв'язок, оскільки обидві країни спільними зусиллями реагують на глобальні виклики.


Читайте також: «Вигляд у них був дурнуватий. Один про щось здогадався, але був знищений» - у ЗСУ розповіли про захоплення бойовиків