Події
25 травня 2018
Скандальна реклама «Газпрому» в Києві: УЄФА каже, що все законно
Логотип "Газпрому" помітили на першому матчі фіналу Ліги чемпіонів на стадіоні імені Лобановського.
news-image

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) пояснює, що не може прибрати рекламу "Газпрому" з київських стадіонів через контракт. Про це повідомив міністр молоді та спорту Ігор Жданов за результатами зустрічі з виконавчим директором УЄФА Мартіном Калленом, передає «Є!» із посиланням на УП.

За його словами, він теж бачив на стадіоні імені Лобановського логотип "Газпрому".

"Останні переговори з цього приводу я провів учора о 21 годині, особливо це стосувалося НСК "Олімпійський", з виконавчим директором UEFA Events SA Мартіном Калленом, який пояснив, що є контракт УЄФА з "Газпромом", який є генеральним спонсором", - каже Жданов.

 За інформацією міністра, в УЄФА запевнили, що розуміють ситуацію, і якщо прибрати цю символіку на території Києва була можливість, то зі стадіонами складніше - це прописано у контракті.

"Це неможливо, як мені сказали. Хоча я наполягав і пояснював, що це може викликати негативну реакцію з боку наших уболівальників", - зауважив Жданов.

Як повідомлялося, логотип "Газпрому" помітили на першому матчі фіналу Ліги чемпіонів на стадіоні імені Лобановського у Києві 24 травня.

Читайте також: Логотип «Газпрому» помітили на першому матчі фіналу ЛЧ