Світ
31 травня 2018
Меган Маркл названа однією з найбільш впливових британських жінок
36-річна Меган стала, на думку Vogue, "однією з найвідоміших жінок в світі", володіючи впливом, який виходить далеко за рамки її витонченого стилю.
news-image

Дружина принца Гаррі Меган Маркл увійшла до числа 25 найвпливовіших і мотивуючих жінок Великобританії за версією журналу Vogue, пише «Є!» з посиланням на УНІАН.

Автори оприлюдненого першого подібного рейтингу жіночого журналу про моду відзначають, що герцогиня Сассекська "привернула загальну увагу, як ніхто інший в нинішньому році". 36-річна Меган стала, на думку Vogue, "однією з найвідоміших жінок в світі", володіючи впливом, який виходить далеко за рамки її витонченого стилю.

"Вона допомагає формуванню нового, для XXI століття, образу монархії", - йдеться у виданні.

У рейтингу представлені жінки різного віку - від 22 років (британська співачка, автор пісень і модель, уродженка Косово Дуа Ліпа) до 73-х (голова Верховного суду королівства баронеса Хейл), які представляють світ політики, мистецтва, моди, ЗМІ і спорту.

У їх числі і англійська модельєр Стелла Маккартні, дочка учасника групи The Beatles Пола Маккартні, а також Амаль Клуні, британський юрист ліванського походження, дружина американського актора Джорджа Клуні.  Весільна церемонія 33-річного принца Гаррі і 36-річної Меган Маркл відбулася 19 травня в Віндзорському замку - резиденції британських монархів.

Вона стала найбільш значущою подією в королівській сім'ї після одруження старшого брата Гаррі, принца Вільяма і Кейт Міддлтон, яке відбулося 29 квітня 2011 року. Трансляція церемонії зібрала перед телеекранами найбільшу аудиторію в 2018 році.

Читайте також:В столиці України офіційно стартував «Книжковий Арсенал»