Світ
1 червня 2018
Втеча із зоопарку в Німеччині: п'ятьох хижаків зловили, ведмідя застрелили
До вольєра повернули двох левів, двох тигрів та ягуара.
news-image

Двох левів, двох тигрів та ягуара, котрі раніше вирвалися на волю з зоопарку в німецькому місті Люнебах, упіймали. Про це в п'ятницю, 1 червня, повідомили представники місцевої влади, передає «Є!» із посиланням на DW.

За наявними даними, всі звірі знову перебувають у вольєрах. На даний момент фахівці перевіряють огорожу в зоопарку, зазначається в повідомленні.

Як повідомлялося, інцидент стався зранку цього ж дня в регіоні Айфель, що в землі Рейнланд-Пфальц. Разом із левами, тиграми та ягуаром зі звіринця втік також ведмідь, проте його майже одразу пристрелили. Місцеве населення попередили про підвищену небезпеку та попросили залишатися у помешканнях.

Як припускають фахівці, загородження, за яким тримали тварин, пошкодила  негода - напередодні та в ніч на п'ятницю на заході Німеччини вирувала буря з поривчастим вітром. До пошуку тварин залучили поліцію та рятувальні служби.

Айфельський зоопарк в Люнебаху розташований за кілька десятків кілометрів від кордону з Бельгією та Люксембургом. Загалом там перебуває близько шістдесяти екзотичних та місцевих видів тварин.

Читайте також: У Німеччині із зоопарку втекли леви, тигри та ягуар