Війна
5 червня 2018
На Донбасі двох бойовиків знищено, шістьох поранено - розвідка
Зведення станом на 7:00 05 червня 2018 року.
news-image

Упродовж минулої доби, 04 червня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил була контрольованою, інтенсивність бойових дій залишалась на попередньому рівні. Про це йдеться в ранковому зведенні прес-центру штабу ООС, передає «Є!»

У прес-центрі повідомили, що бої тривали в районі населених пунктів Кримське та Новотошківсье, що на Луганщині. На Горлівському напрямку в районі населеного пункту Зайцеве.

"Не припиняються бойові дії на Донецькому напрямку поблизу Авдіївки, Пісок, Красногорівки, Мар’їнки та Новотроїцького. На Маріупольському напрямку – в районі населеного пункту Лебединське", - йдеться в зведенні.

Зазначається, що бойовики 30 разів вдавалися до прицільного вогню по нашим позиціям, з них 10 разів застосовували артилерію та міномети. Підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону та давали адекватну відповідь ворогу.

"Бойовики не припиняють обстріли цивільних об’єктів. Так, увечері 4 червня близько 21:00, окупанти обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію (ДФС). Обслуговуючий персонал був вимушений ховатися у бомбосховищі та залишився чергувати на об’єкті другу добу поспіль. Інформація про пошкодження ДФС уточнюється", - повідомили у прес-центрі.

Під час бойових дій минулої та поточної доби втрат серед наших захисників немає.

За даними розвідки, двох окупантів було знищено та шістьох поранено.

Читайте також: Американським вченим вдалося вилікувати рак грудей на останній стадії