Авторизація

Події
7 червня 2018
У столиці шукають 16-річну студентку медколеджу з Житомирщини (відео)
Третій день шукають 16-річну студентку медичного коледжу Вікторію.
news-image

 У столиці третій день шукають 16-річну студентку медичного коледжу Вікторію. Дівчинку востаннє бачили у понеділок близько 13:00 години дня біля станції метро "Політехнічний інститут", - ідеться в сюжеті ТСН.19:30, пише «Є!» з посиланням на 0412.

Мама Валентина Кухарчук обожнює найменшеньку доню, котру відпустила до столиці із невеликого села на Житомирщині. Але донька була була непохитна в намірі здобувати освіту в Києві.

"Переживала, щоб ніхто її не вкрав і болі не заподіяв", - визнає жінка.

Дівчину востаннє бачили у понеділок близько першої години дня біля станції метро "Політехнічний інститут". Ні з ким Віка конфліктів не мала, навчалася добре, а за характером, переконані друзі, вона не втікачка. Пошуки паралельно розгорнули і рідні, і одногрупники. Звернулися навіть до ворожки, але та намалювала занадто похмурий сценарій подій.

Подруги спершу подумали, що Вікторії треба побути самій.

Але коли вона не з’явилася і на другий день, її подруги розхвилювалися. Вони надрукували оголошення про розшук і розвішали їх там, де дівчинку бачили востаннє – біля студентської полікліники та метро "Політехнічний інститут". Дівчинка пішла до лікаря, а після огляду зникла.

Поки одногрупниці організували власні пошуки, родина звернулася в поліцію. Там визнають, що подібних повідомлень за цей рік отримали близько 300.

Мама, яка за ці дні постаріла на кілька років, третій день не спить і шукає відповідь про долю доньки у ворожок. 

"Я знаю, що є люди, в яких дар від Бога. І ці люди мені сказали, що вона в полоні двох чоловіків, вона зґвалтована, але я прошу їх, хоч би залишили мені дитину живу", - каже жінка та відмовляється їхати з Києва додому, доки її дитину не знайдуть.