Україна
14 лютого 2015
Рабинович: У Раді блокують роботу опозиції
"Опозиційний блок" не має можливості повноцінно працювати в нинішньому "демократичному" парламенті.
news-image

 Про це заявив голова підкомітету з прав людини Верховної Ради і лідер партії "Центр" Вадим Рабинович на брифінгу в п'ятницю, 13 лютого, передає Є! Єдність.інфо

"Опозиційний блок" не має можливості повноцінно працювати в нашому "демократичному" парламенті. Я вніс 19 законопроектів, але їх навіть не виносять на розгляд парламенту. Хоча всі вони важливі для простих людей. Наприклад, один з них стосується передачі депутатської лікарні "Феофанія" для обслуговування простих громадян", - розповів політик.

"Сьогодні блокована робота опозиції. Ми маємо сьогодні перший у Європі парламент, де опозиція не має жодного комітету. За моєю інформацією, сьогодні в Європі вже ставиться питання про те, що така система роботи Верховної Ради - це не демократична", - зазначив парламентарій.

Читайте також: Україна стала жертвою не тільки Росії, але і зради Заходу, - Рабинович

За його словами, сьогодні керівництво Верховної Ради навіть відмовляється зачитувати депутатські запити опозиційних депутатів.

"Якщо у мене, як народного депутата, немає можливості працювати, значить, я даремно отримую зарплату. Адже законопроекти опозиції сьогодні не ставляться на розгляд парламенту. Більше того, я подав депутатський запит, який стосується зупинки будівництва стіни, яку Яценюк зводив на кордоні України. Туди засадили 200 мільйонів гривень, тому я попросив у своєму запиті відзвітувати, куди витратили гроші, які фірми отримали підряди. Але Гройсман його навіть не зачитав у залі Верховної Ради", - обурився Рабінович.