Війна
8 червня 2018
Міноборони підтвердило дані про чотирьох поранених бійців ООС
Бойовики 37 разів відкривали вогонь по позиціях Операції об'єднаних сил на Донбасі, в тому числі 12 разів із застосуванням важкого озброєння.
news-image

За минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі четверо українських військових отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони з питань ООС Олександр Мотузяник, пише «Є!» з посиланням на 112

"За минулу добу поранення дістали четверо українських військовослужбовців", – зазначив Мотузяник.

На луганському напрямку активні бойові дії точилися в районах населених пунктів Кримське і Новотошківське, де протягом доби противник чотири рази використовував міномети і танк. На горлівському напрямку тривали бої поблизу селища Зайцеве.

На донецькому напрямку - в районі населеного пункту Кам'янка. Ситуація загострилася на маріупольському напрямку в районах селищ Водяне і Лебединське. Тут ворог протягом доби випустив щонайменше 85 мін і снарядів.

Наголошується, що бойовики 37 разів відкривали вогонь по позиціях Операції об'єднаних сил на Донбасі, в тому числі 12 разів із застосуванням важкого озброєння.

Повідомляється, що 7 червня противник, нехтуючи нормами міжнародного гуманітарного права, скоїв терористичний акт у населеному пункті Голубовське в Луганській області, що знаходиться під контролем російських військ.

За даними української розвідки, один бойовик знищений і двоє поранені. Ситуація в районі проведення Операції об'єднаних сил залишається контрольованою.

Читайте також:ООС: Бойовики застосували міномети і артилерію, 4 постраждалих