Суспільство
9 червня 2018
Російський актор Гоша Куценко потрапив у базу «Миротворця»
Гоша Куценко активно знімається у фільмах в окупованому Криму.
news-image

Відомий російський актор театру і кіно Гоша Куценко (справжнє ім’я – Юрій) потрапив у базу "чистилища" українського сайту "Миротворець". Актор звинувачується в організації порушення державного кордону України з метою проникнення в анексований Крим групи іноземних громадян.

Про це повідомляється на офіційному сайті організації, передає «Є!».

Крім того, Куценка звинувачують в участі у пропагандистських заходах країни-агресора і спроби легалізації анексії Криму.

Організація порушення державного кордону України з метою проникнення в захоплений російськими окупантами Крим групи іноземних громадян. Участь у пропагандистських заходах Росії (країна-агресор). Участь у спробах легалізації анексії АР Крим, – мовиться у повідомленні на сайті "Миротворець".

Зазначимо, що Гоша Куценко активно знімається у фільмах в окупованому Криму. Нещодавно він зіграв головну роль у фільмі "Балканський кордон", а раніше – у фільмі "Канікули президента", який теж знімався на території окупованого півострова.

До слова, Гоша Куценко народився в Україні, а саме – у Запоріжжі. Середню школу закінчив у Львові, а згодом переїхав до Москви.