Суспільство
25 червня 2018
Стало відомо, скільки українців задоволені напрямком, у якому рухається країна
Незадоволених більше.
news-image

83,7% респондентів на запитання «На Вашу думку, Ви у цілому задоволені чи не задоволені напрямком, в якому рухається наша країна?» відповіли, що вони скоріше або дуже не задоволені. Про це йдеться у даних соціологічного опитування Київського міжнародного інституту соціології, передає «Є!»

Проте 11,2% відповіли, що задоволені. Ще 4,9% респондентів не визначилися зі своєю думкою, а 0,2% відмовилися відповісти на запитання.

На запитання «Яким інтеграційним напрямком має йти Україна?» відповіді респондентів розподілилися наступним чином: 47,3% обрали варіант «приєднання до Європейського Союзу», 11,9% – «приєднання до Митного союзу Росії, Білорусі, Казахстану, Киргизії і Вірменії», 30,1% – «неприєднання анi до Європейського Союзу, анi до Митного союзу», 10,1% – не визначилися зі своєю думкою, 0,6% – відмовилися відповідати.

У разі проведення референдуму щодо вступу до НАТО 41,1% українців проголосували б «за». «Проти» проголосували б 30,7%, не брали б участі у голосуванні – 12,2%. Ще 15,7% респондентів не визначилися зі своєю думкою, а 0,3% відмовилися відповісти на запитання.

Читайте також: Дітям нового губернатора Донеччини подарували квартиру за 4 млн гривень