Київ
29 червня 2018
У Києві водій протаранив дві автівки та повис на сходах при спробі втекти
Горе-водій - колишній співробітник правоохоронних органів.
news-image

У п'ятницю, 29 червня, біля Індустріального мосту сталася ДТП, передає «Є!» із посиланням на Українські новини.

Інцидент стався близько 01:30. 

У дворах житлового будинку навпроти ТРЦ "Мармелад" водій Ford Focus намагався виїхати на проїжджу частину. Однак, не впоравшись з керуванням, він зачепив два припаркованих авто — Daewoo і Nissan.

Побачивши те, що трапилося, на вулицю вийшли очевидці — жителі найближчого будинку. Вони намагалися затримати порушника, але той хотів сховатися з місця події.

Водієві Ford втекти не вдалося, він їхав по тротуару і не помітив сходинки. Машина зависла на них і не змогла рухатися далі. За словами очевидців, водій був у стані алкогольного сп'яніння.

Небайдужі громадяни викликали поліцію, а сам водій зателефонував у "швидку".

Медики і патрульні прибули на місце події.

Винуватець ДТП не захотів проходити тест на алкогольне сп'яніння і попросив його госпіталізувати. Чоловік заявив, що він погано себе почуває. Крім цього, зі слів свідків ДТП, водій розповідав, що за кермом був не він, а його друг, який зник з місця. Проте свідки говорять, що чоловік у машині був один.

За словами місцевих жителів, чоловік живе в будинку, у дворі якого стався інцидент. Сам горе-водій, як уточнили сусіди, колишній співробітник правоохоронних органів.