Київ
6 липня 2018
У Києві націоналісти з фаєрами розмалювали ТЦ «Ocean plaza»
За словами організаторів, акцію провели через те, що торгівля з Росією не припинена, а "Ocean Plaza" належить російському олігарху.
news-image

У столиці група осіб, членів ВГО "Сокіл", з фаєрами пікетували ТЦ "Ocean plaza", у зв’язку з тим, що там працюють російські магазини та заклади харчування, пише Українська правда, передає «Є!»

Вони розклеїли на вхідній групі ТЦ листівки "Геть російський бізнес з України", а також залишили на фасаді написи "Стоп Путін!", "Не купуй російське", "Слава захисникам – смерть окупантам". 

У мікрофон громадян закликали не купувати російських товарів. 

Згідно з повідомленням на сайті організації, акцію провели через те, що "за чотири роки агресії торгівля з Росією досі не припинена", а сам "Ocean Plaza" належить російському олігарху і другу Путіна, Аркадію Ротенбергу".

"Російські торгові мережі "Carlo Pazolini", "Gloria Jeans", "Спортмастеp" досі заробляють кошти на території Української держави. Також, мережі відомих ресторанів "Євразія" та "Якіторія", що належать російським олігархам, сприяють виведенню коштів українців до гаманця агресора", - йдеться в повідомленні.