Світ
25 липня 2018
Як у Голлівуді: гангстер, який втік з тюрми на вертольоті, вислизнув з рук поліції
Злочинець втік з в'язниці у неділю.
news-image

Французька поліція натрапила на слід одного з найвідоміших злочинців, який 1 липня втік з тюрми на вертольоті, передає «Є!» із посиланням на Європейську правду.

Як повідомляє Le Parisien, у вівторок ввечері правоохоронці звернули увагу на автомобіль із фальшивими номерами, водій якого відмовився зупинятися на вимогу поліції.

Правоохоронці влаштували погоню за порушником, проте йому вдалось відірватись й заїхати на паркінг торгового центру в Сарселі – передмісті Парижа.

В автомобілі перебували водій та пасажир, їм вдалось втекти. Співробітники поліції обшукали авто та знайшли всередині пристрій для зміни автомобільних номерів, детонатори і вибухівку.

Торговий центр евакуювали. На місце викликали саперів, які підтвердили, що злочинці перевозили вибухівку.

Згідно з інформацією видання, слідчі пов’язали автомобіль із втечою з в’язниці в департаменті Сена і Марна. Одним із пасажирів авто, як вважають, був Редуан Фаїд.

Французький гангстер переховується від поліції після того, як його звільнили з в'язниці озброєні люди, використавши для втечі вертоліт.

Нагадаємо, у неділю близько 11:20 троє чоловіків, озброєних автоматами Калашникова і коктейлями Молотова, допомогли злочинцю втекти. За даними адміністрації французьких в'язниць, операція тривала лише "кілька хвилин" і не спричинила поранень або захоплення заручників всередині в’язниці.

Читайте також: Гвардієць Єлизавети ІІ штовхнув туристку, яка намагалася зробити селфі (відео)