Події
9 вересня 2018
В Одесі BMW влетів в зупинку громадського транспорту: троє людей загинули, п'ятеро постраждалих (фото, відео)
Інцидент трапився на Фонтанській дорозі.
news-image

В Одесі в суботу ввечері, 8 вересня, при зіткненні двох іномарок одна з них влетіла у зупинку громадського транспорту: три людини загинули, чотири госпіталізовані. Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Одеській області, ДТП трапилася на Фонтанській дорозі.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН. 

«Водій автомобіля BMW, рухаючись на великій швидкості, здійснив зіткнення з автомобілем Skoda. В результаті зіткнення автомобілі відкинуло в різні боки узбіччя, де в цей час перебували перехожі», - сказали у відділі.

Спочатку повідомлялося про двох загиблих і п'ятьох травмованих. Згодом ж у поліції уточнили, що ще одна людина померла в кареті швидкої допомоги. Інформація про постраждалих уточнюється.
Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Як пише «Думская» з посиланням на очевидців, водій BMW, рухався на швидкості близько 100 км/год у бік 7-й станції Фонтану. Усі жертви - з числа пішоходів. Водій BMW і його пасажирки дивом не постраждали.

"Однак до приїзду поліції автомобіліста побили свідки події", - передає видання.

За даними ЗМІ, за кермом BMW перебував 27-річний одесит Олег С. Видання також повідомляє, що "очевидці впізнали машину BMW із держномером ВН1735НІ, як постійну учасницю вуличних гонок".

Як розповів керівник регіональної поліції Руслан Форостяк на сторінці в Facebook, за попередніми даними, водій BMW не впорався з керуванням, скоїв зіткнення з іншим автомобілем і вилетів на тротуар, де збив пішоходів.

"Знову ж таки попередньо, двоє з пішоходів загинули на місці, ще кілька отримали тілесні ушкодження", - пояснив Форостяк і закликав автомобілістів уникати району ДТП, де утворився затор.

 На місце події терміново виїхали керівники обласної поліції і прокуратури. 


Читайте також: У Києві автівка в'їхала у перехожих, є постраждалі
Читайте також: У Рівному легковик зіткнувся з пасажирським автобусом, є жертви (фото)