Актор з «Гри престолів» може стати наступним Джеймсом Бондом
Актор очолює список претендентів на цю роль.
news-image

Шотландський актор Річард Медден, відомий за роллю Робба Старка у серіалі "Гра престолів", може змінити Деніела Крейга в ролі Джеймса Бонда після стрічки "Бонд 25". Про це повідомляє газета Daily Mail, передає «Є!»

Продюсери бондіани, за даними видання, готові запропонувати роль агента 007 акторові театру, кіно і телебачення, який став відомим завдяки серіалам "Гра престолів", "Медічі: Повелителі Флоренції" і "Охоронець".

У найближчі кілька днів постійний продюсер фільмів про Бонда Барбара Брокколі проінформує про це Меддена, який є фаворитом букмекерів, зазначає газета.

"Актор очолює список претендентів Брокколі на цю найзаповітнішу роль в стрічці, і вона готується запропонувати [йому] роль", - заявило виданню інформоване джерело.

Зараз про британського шпигуна знято 24 фільми. Загальні касові збори склали понад $ 10 млрд.

У чотирьох останніх фільмах роль агента 007 виконав Деніел Крейг. Крім Крейга, суперагентами були Шон Коннері, Джордж Лезенбі, Роджер Мур, Тімоті Далтон і Пірс Броснан.

Перший фільм кіноциклу про пригоди Джеймса Бонда під назвою "Доктор Ноу" (Dr. No) вийшов на екрани в 1962 році. Остання на даний момент серія бондіани "007 СПЕКТР" (Spectre, 2015) режисера Сема Мендеса заробила в світовому прокаті більше $ 880 млн.