Події
25 жовтня 2018
Юракадемія Харкова відмовила Вакарчуку в зустрічі зі студентами
Співак все одно приїде до Харкова 29 жовтня і проведе заплановану зустріч.
news-image

Зустріч Святослава Вакарчука зі студентами мала відбутися наступного тижня в корпусі Наукової бібліотеки Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. Але 24 жовтня керівництво вишу відмовилося надавати приміщення без пояснення причин. Про це заявив Святослав Вакарчук, передає   «Є!»  із посиланням на Цензор.НЕТ.

"Сьогодні ми дістали відмову в наданні приміщення і проведенні зустрічі в стінах вишу. Відмова звучала так:"В силу об'єктивних причин не можемо надати вам приміщення". Мені це нагадало радянські часи і часи Незалежності України, коли все робилося за "указом зверху". Особливо це дивно чути від юристів, у яких все має чітко і аргументовано. Немає ні прозорості, ні чіткості. Таке відчуття, що хтось десь там сказав, що про всяк випадок не можна", - розповів Святослав Вакарчук.

Вакарчук все одно приїде до Харкова 29 жовтня і проведе заплановану зустріч. Захід призначено на той же день в приміщенні виставкового центру "Radmir-Expohall" (вул. Академіка Павлова, 271). Початок о 13:15.

Головною темою публічної зустрічі-дискусії стане "Верховенство права в Україні".

Для участі необхідно зареєструватися тут до 18.00 26 жовтня. 

"Подібні методи в Харкові застосовуються не вперше. У 2017 році до вищих навчальних закладів для зустрічі зі студентами не пустили главу фракції "Самопоміч" Олега Березюка, а в медіацентрі, де мала відбутися зустріч міського голови Львова Андрія Садового, раптом загорілася проводка", - зазначає видання KHARKIV Today.
Читайте також: Українські сапери на міжнародних навчаннях стали найкращими