Події
27 жовтня 2018
Моторошне ДТП на Закарпатті: загинули дві людини (фото)
Аварія сталася близько 1.00.
news-image

У ніч на 27 жовтня на трасі Київ-Чоп неподалік селища Кольчино Мукачівського району Закарпатської області сталася смертельна ДТП. Аварія сталася близько 1.00. Зіткнулися мікроавтобус Renault Trafic та вантажівка Volvo, повідомили у прес-службі поліції Закарпатської області.
Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"Як з’ясували правоохоронці, 18-річний водій автомобіля «Renault Trafic», рухаючись у напрямку Сваляви виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з вантажівкою «Volvo», під керуванням 49-річного іноземця. Внаслідок зіткнення на місці аварії загинув водій мікроавтобуса, 18-річний мешканнець міста Мукачева, та його пасажир, віком близько 20 років. Особу останнього зараз встановлюють поліцейські", - йдеться у повідомлені.

Медогляд засвідчив, що водій вантажівки був тверезий. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). У поліції призначили ряд експертиз з метою встановлення причин та обставин аварії.

Читайте також: ООС: російські окупанти 17 разів відкривали вогонь по українських позиціях
Читайте також: У Туреччині вантажівка з мігрантами впала з мосту: 22 загиблих