Політика
5 листопада 2018
Медведчук очолив політраду партії «За життя»
Інформація про те, що Медведчук увійшов до партії "За життя", з'явилася ще в липні.
news-image

Політик Віктор Медведчук очолив політраду партії "За життя". Таку інформацію за результатами з'їзду, який пройшов 4 листопада, в ефірі 112 каналу повідомив лідер партії Вадим Рабинович, передає «Є!» із посиланням на Lb.ua.

"Я думаю, що це нас посилило. Нас чекає ще багато новин", - зазначив при цьому Рабинович.

Прес-служба партії підтвердила цю інформацію.

"Обрано новий склад політради політичної партії "За життя", в результаті одностайного голосування на з'їзді головою нової політради партії "За життя" обрано Віктора Медведчука, який також виступив на з'їзді з викладом партійної позиції з найактуальніших поточних питань", - повідомляє офіційний сайт партії.

Там уточнюють, що позачерговий з'їзд скликали після рішення Кабінету міністрів про підвищення цін на газ для населення. На з'їзді було прийнято рішення протистояти "руйнівному економічному курсу нинішньої влади, що ставить країну в повну залежність від МВФ". Окрім того, в партії анонсували, що незабаром відбудеться другий етап позачергового з'їзду, про який повідомлять додатково.

Нагадаємо, інформація про те, що Медведчук увійшов до партії "За життя", з'явилася ще в липні. Крім того, журналісти з'ясували, що новим власником "телеканалу 112" стала підставна особа, яка діє в інтересах Віктора Медведчука.

Читайте також: У школі на Харківщині діти побили дівчинку