Політика
21 листопада 2018
Рабінович відмовився від президентських амбіцій заради перемоги на виборах в Раду й об'єднання людей, - експерт
На думку експерта, для нинішньої опозиції об'єднання і перемога - єдиний шанс відновити мир на Донбасі і повернути до життя українську економіку.
news-image

Лідер партії «За життя», народний депутат Вадим Рабінович відмовився від участі в президентських виборах заради перемоги на майбутніх у 2019 році парламентських виборах. Про це на своїй сторінці в Facebook написав політичний експерт Гліб Ляшенко, передає «Є!»
За його словами, для нинішньої опозиції об'єднання і подальша перемога - єдиний шанс відновити мир на Донбасі і повернути до життя українську економіку.

Перший крок в цьому напрямку, за словами експерта, був зроблений минулого тижня, коли Вадим Рабінович відмовився брати участь в президентських перегонах, підтримавши єдиного кандидата від «Опозиційної платформи - За життя».

«Якби Рабінович цього не зробив, шансів у опозиційних кандидатів на вихід до другого туру не було б ніяких. Тепер же картина зовсім інша, і у єдиного кандидата Юрія Бойка є всі шанси обігнати Петра Порошенка і вийти до другого туру. Рабінович наступив на горло особистим амбіціям і зберіг надію для десяти мільйонів українців, які мріють докорінно змінити економічний і політичний курс своєї країни», - зазначив Ляшенко.

Він додав, що вже сьогодні очевидний факт того, що «Опозиційна платформа - За життя» на чолі з Рабіновичем без зусиль переможе в Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Херсонській, Дніпропетровській, Харківській, Донецькій і Луганській областях, сформувавши велику фракцію у Верховній Раді.

«Об'єднання - шлях до успіху. Опозиційним силам потрібно продовжувати цей шлях в ім'я збереження України», - підсумував Ляшенко.