Політика
22 листопада 2018
Зняття Рабиновичем кандидатури стало його стратегічною перемогою перед парламентськими виборами, - експерт
Про це на своїй сторінці в Facebook написав політолог Кирило Молчанов.
news-image

Зняття народним депутатом, лідером партії «За життя» Вадимом Рабиновичем своєї кандидатури з майбутніх президентських виборів стало його стратегічною перемогою перед виборами до Верховної Ради. Про це на своїй сторінці в Facebook написав політолог Кирило Молчанов, інформує «Є!».

Експерт зазначив, що в нинішніх українських реаліях політичні об'єднання перед виборами є вкрай рідкісним явищем через особисті амбіції політиків. У такій ситуації зняття Вадимом Рабиновичем своєї кандидатури з президентських виборів стало стратегічною перемогою політика.

«Амбіції політиків вирують, ніхто не готовий грати другим номером і цим фактором завжди користувалася влада для «розлучення» опозиції. Але в цей раз все пішло не по нотах з вулиці Банкової, Вадим Рабинович надійшов нестандартно і зняв свою кандидатуру з виборів, і стратегічно переміг », - упевнений політолог.


Молчанов пояснив, що такий крок Рабиновича став запорукою для виходу в другий тур кандидата від об'єднаної опозиції. В цей час сам політик очолить список «Опозиційною платформи - За життя» на виборах, що в рамках парламентсько-президентської республіки важливо.

«Опозиційна платформа тепер має всі шанси на перемогу на виборах восени 2019 року, а це вже заявка на формування коаліції і Кабміну. Ну, а в адміністрації президента тепер ламають голову як протягати Петра Олексійовича до другого туру. Втім, це їх проблеми, а не українського суспільства », - підсумував Молчанов.
Читайте також: Рабінович: В Україні замерзають міста через те, що уряд провалив децентралізацію
Читайте також: Дві політичні сили оголосили про створення «Опозиційної платформи За життя»