Війна
25 листопада 2018
ООС: за минулу добу бойовики сім разів відкрили вогонь по українських позиціях
В ході бойових дій загинув один український військовий.
news-image

На Донбасі бойовики продовжують обстрілювати позиції ЗСУ. За минулу добу російські найманці сім разів відкрили вогонь по українських позиціях, у тому числі із забороненої зброї. В ході бойових дій загинув один український військовий, повідомили в прес-центрі ООС, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"Окупанти 7 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. Двічі – з застосуванням озброєння, забороненого мінськими угодами", – йдеться в повідомленні.

 Бойовики вели прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районах населених пунктів Кримське, Вільне, Новолуганске, Красногорівка, і Лебединське. Зокрема, з мінометів калібру 120 мм ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил поблизу Новолуганське. Таку ж зброю, тільки 82-го калібру, російські найманці застосували неподалік Кримського.

"В результаті бойових дій, смертельне поранення отримав один військовослужбовець збройних сил. За даними розвідки, за минулу добу, двох російських окупантів було знищено, ще три бойовика збройних формувань Російської Федерації отримали поранення", – розповіли в ООС.
Читайте також: Доба в ООС: 10 обстрілів бойовиків, один військовий загинув
Читайте також: Окупанти 11 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ - ООС