Політика
4 грудня 2018
Рабінович: Влада продовжує вішати на українців борги перед МВФ навіть під час воєнного стану
На думку політика, основне завдання МВФ - поневолення українців шляхом навішування мільярдних боргів.
news-image

Незважаючи на військовий стан, який введено в Україні, влада продовжує вганяти країну в борги перед Міжнародним валютним фондом. Таку заяву зробив народний депутат і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович на своїй сторінці в Facebook, передає «Є!»

«Нинішня влада з великою готовністю виконує будь-які примхи МВФ - аби отримати черговий траншик. І ніяке військове становище цьому не завадить. Ми з одного боку кричимо на весь світ "караул, на нас напали", а з іншого - розповідаємо, що у нас все стабільно і можна давати нам у борг. Говоримо, що у нас все добре в економіці - але при цьому випрошуємо все більше боргів під приводом того, що без них нам не вижити. Влада остаточно забрехалась і прокралася - це вже видно будь-якій розсудливій людині», - написав депутат.

На його думку, МВФ все одно, що їх транш осяде в кишенях корумпованої верхівки. Бо основне завдання цієї фінансової організації - поневолення українців шляхом навішування мільярдних боргів.

«Та й ми самі вже розплачуємося за подачки від МВФ підвищеними тарифами, вирубаними лісами, убивчими псевдореформами. Влада використовує народ як розмінну монету, а наші з вами гаманці - як своє кредитне зобов'язання. Ось вам докази. Влада підвищила тарифи на газ на чверть, щоб пограбувати українців ще більше. Це ж підвищення вона використовує для того, щоб позичити у МВФ 3,9 мільярда доларів», - вважає лідер партії «За життя».

Політик упевнений, що до виборів представники нинішньої влади будуть намагатися нагорнути якомога більше грошей, щоб потім виїхати з України в більш успішні країни.

«Влада так поспішає, тому що знає - вони програють, ніхто вже за них не проголосує після всього, що вони зробили з країною і людьми», - Вадим Рабінович.