Політика
19 грудня 2018
Рабінович: «Опозиційна платформа - За життя» стала силою №1 в країні, згідно з рейтингами
Політик зазначив, що навколо партії зараз об'єднуються і опозиційні політики, і громадяни, які зневірилися в нинішній владі.
news-image

«Опозиційна платформа - За життя» вже стала найпотужнішою партією в країні і має всі шанси перемогти на парламентських виборах. Такі висновки на підставі даних останніх соцопитувань зробив народний депутат і лідер платформи Вадим Рабінович в колонці на «РБК-Україна», передає «Є!»

«Тиждень тому Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) опублікував результати соціологічного дослідження електоральних настроїв українців.

Згідно з опитуванням, «Опозиційна платформа - За життя» демонструє найбільшу динаміку зростання рейтингу серед всіх українських політичних партій. Тому впевненість в тому, що ми переможемо на майбутніх у 2019 році парламентських виборах, зростає з кожним днем ​​- як і підтримка платформи серед українців», - написав парламентарій.

За його словами, у вересні партія «За життя» мала підтримку 9,3% виборців, наразі підтримка «Опозиційної платформи - За життя» становить 11,3% виборців, які визначилися.

«Можна з упевненістю заявити, що кількість прихильників об'єднаної опозиції в Україні тільки зростає, і буде рости. Якщо порівняти динаміку рейтингів інших партій, то їх підтримка практично не зростає, а у деяких навіть знижується. Це говорить про те, що наші конкуренти вже залучили весь свій електоральний ресурс, і навряд чи здивують своїми рейтингами найближчим часом», - підкреслив народний депутат.

Політик нагадав, що навколо «Опозиційної платформи - За життя» зараз активно об'єднуються і опозиційні політики, і громадяни, які зневірилися в нинішній владі.

«Вони бачать, що тільки ми пропонуємо дієві методи виходу з кризи, реальні плани щодо встановлення негайного і остаточного миру, шляхи якнайшвидшого відновлення економіки. Все більше українців розуміють, що лише наша платформа зможе ефективно ліквідувати наслідки діяльності нинішньої влади», - вважає народний депутат.

Також він нагадав, що «Опозиційна платформа - За життя» нарощує рейтинг за результатами опитувань та інших соціологічних компаній.

« Спільними зусиллями кожного нашого однодумця нам вже вдалося створити найпотужнішу партію в країні, яка має всі шанси на перемогу в парламентських виборах.

Рецепт нашого успіху полягає в тому, що людям сьогодні потрібна сильна опозиція, яка завтра здатна прийти до влади. Адже мільйони українців незадоволені нинішньою владою. Ми всі знаємо причини - війна, зростання тарифів і цін, непідйомні зовнішні борги, розкол у вірі, знищена промисловість, вкрадені надра, розпродана земля. Тільки справжня опозиційна політсила розділяє всі вимоги народу, чує їх і готова їх відстоювати. І в українців вже є така політсила - це «Опозиційна платформа - За життя»! - резюмував Вадим Рабінович.