Політика
28 грудня 2018
Прихильникам Мураєва відмовили у в'їзді в РФ тому що їх лідер доносить в СБУ, - блогер
За словами блогерки, історія з відходом Мураєва від Рабіновича і надшвидким стартом нового політпроекту «Наші» "із початку виглядала непривабливо".
news-image

Через те, що Євген Мураєв написав донос на своїх колишніх соратників у Службу безпеки України, 20 активістам його партії «Наші» заборонили в'їзд на територію Російської Федерації. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила блогерка Олена Маркосян, передає «Є!»

« Друзі написали, що 20 активістів партії Жені Мураєва «Наші» заборонили в'їзд на територію РФ. А як все добре починалося! Євген сам шукав активні контакти з Москвою, поставив в число першочергових завдань встановлення миру в Україні, а потім раптом щось сталося», - написала Маркосян.

Вона зазначила, що історія з відходом Мураєва від Рабіновича і надшвидким стартом нового політпроекту «Наші» із спочатку виглядала непривабливо. При тому що Мураєв не один місяць створював свою політсилу, номінально перебуваючи в партії «За життя».

«Мураєв планував відхід давно, діяв активно, але при цьому не йшов з партії «За життя», поки не набрав сили під її крилом. Або поки не отримав відповідну команду? В мережі пишуть, що вірно друге, і що командує їм Банкова. А у мене вже немає підстав не вірити цьому», - констатувала блогерка.

За її словами, апогеєм політичного підприємництва Мураєва став відкритий заклик до глави СБУ вжити заходів до п'ятої колони і «руки Кремля».

«Чим він думав, коли сам шукав контакти з Кремлем? Або тоді можна було шукати, щоб забезпечити собі статус перспективного політика? Все це сумно. Але постраждав від своєї політичної підприємливості не тільки сам Мураєв. Як тепер виявилося - і його соратники з «Наших» - теж. Перебіжчик заплутався, в який бік він біжить, - і в результаті завів свою команду в політичне болото, в якому вони всі дружно починають тонути. І з якого, очевидно, їм вже не вибратися», - підсумувала Олена Маркосян.