Павло Зібров розказав, яку пенсію отримує
Зібров розказав, що незважаючи на пенсійний вік, він не має вільного часу.
news-image

Народний артист України Павло Зібров в інтерв’ю з Петром Магою на телеканалі "112 Україна" розказав яку отримує пенсію. З усіма надбавками народний артист отримує 4 тисячі 67 гривень пенсії, передає «Є!»

"У мене зараз зі всіма надбавками, - я й в Афганістані служив, учасник бойових дій, 1991-92 роки, і народний артист, і професор, - 4 тисячі 67 грн. Моя дружина теж вийшла на пенсію. Вона має 1467 грн. Це мінімалка, хоча вона пропрацювала 30 років у спілці підприємців-промисловців на поважній роботі, на хорошій. Але там чомусь не врахували", - сказав Зібров.

Зібров розказав, що незважаючи на пенсійний вік, він не має вільного часу.

"Я діючий актор. Зараз, мені здається "ренесанс" пішов, "друга молодість". Запрошують молодіжні команди з ними виступати. "Діджей Зібров" - молодіжні джинси, майка, дульку з волосся, - і ти крутиш дискотеки, годину як мінімум ганяєш, співаєш і півтори кілограми у тебе нема. Мені так цікаво! У мене немає вільного часу! 60-61 рік – думаю, на пенсії, можна з внуками сидіти, нікуди не їздити. А я навпаки, розриваюсь по всій Україні, я потрібен Україні, - це велике щастя, це супер. Дай Боже, щоб це було якнайдовше", - поділився враженнями Зібров.

Павло Зібров (61 рік) — український естрадний співак. Народний артист України. Має у творчому доробку понад 20 альбомів.