Політика
31 грудня 2018
Рабінович назвав 2019 роком надії на мир в Україні
На думку політика, наступний рік стане "вирішальним".
news-image

Народний депутат, лідер партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович привітав українців з Новим роком. Своє привітання він опублікував у Facebook, передає «Є!»

«Дорогі мої друзі! Як швидко біжить час - вже і до Нового року залишилися години... Настає рік Надії. Надії на мир в нашій країні, на нормальне людське життя, якого ми варті. Я впевнений, що саме цей рік - вирішальний!» - підкреслив політик.

Парламентарій також побажав українцям у новому році найголовнішого: миру, щастя і процвітання.

«А поки хочу побажати вам всього найкращого. Я вас кохаю! Від щирого серця: добра нам, процвітання - і виконання кожному його мрії. І виконання нашої спільної мрії - жити в країні, якою хочеться пишатися! І нехай так і буде. Миру! Щастя і процвітання!»- написав Вадим Рабінович.

Нагадаємо, раніше політик закликав українців усвідомлено голосувати на парламентських виборах, так, щоб в році Свині вигнати всіх «свиней» з парламенту.

«За східним календарем 2019 рік - рік Свині. Це означає, що всіх «свиней» в політиці потрібно «відправити на забій». Ми всі бачимо, що відбувається в парламенті. Люди вже натерпілися - вони все знають, все розуміють. І зараз найголовніше - зберігати спокій, без нервів, без всеукраїнського депресняку, йти на вибори, перемагати, - і ставити крапку в правлінні цієї влади», - заявив парламентарій.