Світ
10 січня 2019
У Білорусі вперше за рік вбивцю засудили до смерті
36-річній чоловік вбив двох дівчат.
news-image

У середу, 9 січня, суд у білоруському місті Бобруйськ виніс смертний вирок 36-річному місцевому жителю, який убив з особливою жорстокістю двох дівчат, передає «Є!» із посиланням на УНН.

"Олександр Осипович визнаний винним в умисному протиправному позбавленні життя двох людей, скоєному з особливою жорстокістю. Йому призначена виняткова міра покарання – смертна кара (розстріл)", – йдеться у повідомленні видання.

В обвинуваченого ще є 10 днів для апеляційного оскарження рішення суду. Він заявив журналістам, що свою провину визнає частково і збирається оскаржити рішення суду у вищій інстанції. Жорстоке подвійне вбивство сталося в Бобруйську 20 липня.

Повідомляється, що в день вбивства 36-річний раніше судимий чоловік запросив до себе двох дівчат 26 і 27 років. В результаті дівчатам довелося ховатися у ванній, дзвонити правоохоронцям і просити допомоги. Попередити трагедію не вдалося: дівчата були знайдені вбитими в квартирі ймовірного вбивці. За оцінками експертів, їм було завдано понад 90 ударів молотком і ножем.

Читайте також: СБУ примусово повернула додому білоруського пропагандиста, який працював в інтересах Росії