Події
20 січня 2019
В Харкові нетверезий громадянин Іраку до смерті забив пенсіонера
Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження потерпілому наніс 48-річний громадянин Іраку.
news-image

У Харкові правоохоронці заарештували громадянина Іраку, який в стані алкогольного сп'яніння до смерті забив свого сусіда по комунальній квартирі — 83-річного пенсіонера. 
Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Як повідомляється на сайті Нацполіції Харківської області, 1 січня до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги доставили 83-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями. Постраждалий помер в лікарні від отриманих травм. Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження потерпілому наніс 48-річний  громадянин Іраку. 

«Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у коридорі комунальної квартири він вчинив сварку зі своїм сусідом. На ґрунті особистих неприязних відносин зловмисник побив потерпілого ногами та руками в область тулуба та обличчя», - йдеться в повідомленні.

Іноземцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, строком на 60 діб. Зловмиснику загрожує до10 років позбавлення волі.

Читайте також: Немовля померло після побиття вітчимом
Читайте також: СБУ примусово повернула додому білоруського пропагандиста, який працював в інтересах Росії